ahoj vsedci....do mojho charade som spravil vyfukove zvody.. uz od turba , west gate som vypustil von, dal som sportove sanie, intercooller,dal som blow off,...a charadik mi teraz ide super, ale pri prudsiom zoslapnuti pedala, mi vybehne plniaci tlak turba na 1,2 a auto odstavi palivo...ako udrzim ten tlak na prijatelnych 0,8 ? ako keby mi nestihala westgate, alebo ja neviem co... jednoducho s tym nemosem ist do plnych, lebo mi to vzdy vypne.a fuel cut defender davat nechcem...chcem byt na tlaku do 1,0..... prosim o rady dakujem....
ahoj dziky - mal som ten isty problem, ked som dal zvody+otvoreny vyfuk+sanie atd. Po instalacii MBC+FCD uz bolo vsetko OK. Je to jednoducho o tom, ze to mas az prilis dobre poskladane a turbo ide do otacok. Keby si to mal odflaknute, tak tu hranicu fuel cut-u by si asi nedosiahol. Obavam sa, ze bez FCD si neporadis - iba ak by si to nejakym sposobom "priskrtil" (klasicke sanie, uzsie vyfukove potrubie, tlmic vyfuku, katalyzator - jednoducho, nieco, co trosku pribrzdi prudenie plynov) No a to by asi bola skoda. Urcite si daj na regulaciu wastgate MBC namiesto toho solenoidu a musis tam mat aj ten FCD. Mne sa napr. v tej dobe nechelo davat tolko penazi za elektronicky FCD, tak som dal jednoducho pred MAP senzor regulacny ventil - vstupuje donho 1Bar, vystupuje cca 0,8Bar, takze palivo neodstavuje. Mam to tak uz 3-4 roky a no problem - ani pri plnom plyne mi plniaci tlak nepresiahne 1Bar. Jednoducho neviem ako inak, ak nie s MBC+FCD by si chcel mat tlak 1,0. Odstavku paliva riadi MAP senzor a ten vysle signal na zastavenie privodu paliva vzdy, ked tlak presiahne tych 0,8-0,85Bar. Je to jednoducho taka poistka, keby zlyhal wastegate, aby nedoslo k poskodeniu. Takze treba vlastne oklamat riadiacu jednotku, aby si "myslela" ze tlak je mensi ako v skutocnosti naozaj je. A bud to spravis cez ten pneu-FCD ako som pisal, alebo zmenis vystupne napatie MAP-u cez elektronicky FCD.
Teraz ma este napada - ked pises, ze ako keby nestihala wastegate. Otvara sa ti ako ma? Lebo ak mas zle urobenu prirubu zvodov na turbe, tak sa ti nemusi otvarat vobec, alebo iba ciastocne - ak tam nie je dostatocne vybratie, tak ti moze niekde pridierat.
majkl
dik za odpoved.... westgate sa otvara ako seriovka,kludne by sa mohla viac.... ale ako keby sa tym plynom lepsie slo cez vyfuk, ako cez westgate...je dobre, ze som westgate pustil von??.... kde najdem map senzor???? a na co mi sluzi ten solenoid pri motore?mam MBC, aloe nemam to zapojene..vies mi to popisat trosku ako to spravit? dik....
a este jedna vec odkial si? nejdes na tuning do Piestan? ideme 2 GTti...
to mas akoze tu vyfukovu cast y wastegate vyvedenu len tak pod kapotu a nie do vyfuku? Lebo to asi nebude najstastnejsie riesenie a moze byt scasti pricinou tvojich problemov - ono, turbo urcite potrebuje nejaky spatny tlak a ak ti to fuci len tak pod kapotu tak ho zrejme nema. Ja to uz mam par rokov prerobene, ale co si spominam, tak ten solenoid sa pri tlaku 0,6-0,7 otvori a tym ti vlastne to rameno, co je na turbe otvori klapku wastegate - tym je vlastne v serii osetrene to, aby nedoslo k nezelanemu narastu plniaceho tlaku. No a ako druha poistka je tam potom MAP (manifold absolute pressure) senzor - ten vlastne podla tlaku meni vystupne napatie, ktore ide do riadiacej jednotky. Ak by zlyhal wastegate, tak pri 0,85Bar dalsiemu preplnaniu zabrani MAP senzor, ktory vypne palivo. Samozrejme hlavnou ulohou MAP-u je davat riadicej jednotke info o plniacom tlaku a ta podla toho prisposobuje vstrekovanie. MAP senzor sa nachadza hned pri motorceku stieracov nalavo - je to taka mala cierna krabicka - vstupuje do nej pneu hadicka a vystupuju z nej kabliky. Co sa tyka osadenia MBC - vyhodit ten solenoid - potom hadicku, ktora vystupuje hned z turba zapojit ako vstup MBC, no a hadicku co je napojena na to rameno wastegate ako vystup. Na MBC si nastavis (potrebujes na to ale budik-tlakomer turba) pri akej hodnote tlaku sa ma aktivovat wastegate. Ak budes mat FCD, nastavis si tam 1Bar, ak FCD mat nebudes nastavis si 0,8Bar - no a mal by si mat po problemoch. Inak - skusim sem hodit nejake fotky, ako to mam urobene ja, aby si mal lepsiu predstavu. Co sa tyka zrazu - asi nie, som z Oravy, mam to dost od ruky, ale mozno....kedy to bude? Ty si odkial? Ak by si potreboval nieco na GTti - mam dost novych aj pouzitych dielov, ktore uz asi nevyuzijem. Sarada je sice v bezva stave (110.000km), ale mam dost doprcane papiere a uz ma to nebavi stale riesit STK/EK, takze s nou este 2roky pojazdim a splasim asi nieco ine. Zatial
pekne to mas...:) ano westgate mam priamo pod kapotu... aj ja som myslel, ze to by mohla byt zavada...vcera som odpoil ten solenoid prec, a dal som to iba na priamo...hadicka s turba rovno na ovladanioe klapky westgate...., a benzin mi neodpajalo...ale slo to slabsie asi...
a este k tomu tuningu ...je v Piestanoch 25-26.06.2010 buduci piatok.....ja som z Kysuc, z Cadce....a ideme tam 3 auta Charade GTti... :)