Daihatsu-Strnádek
Fórum o všem co se týká aut...

Nový majitel Ferdy F300

rated by 0 users
Tento příspěvek má 23 Odpovědi | 1 Následující

25 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 15
Mexikan Posted: 21-02-2009 23:51

Zdravím všechny majitele F300 a vůbec autíček, který dělají radost. Dnes, 21.2.2009 jsme se staki šťastnými majiteli Ferdíka a nevím jak je to možný, že jsem si těchto aut nikdy nevšimnul. Teď jsem okolo něj prošel a zamiloval jsem se do něj. Ještě nevím jak na tom bude on, nebo ona?? chtěl bych vás tady poprosit, jestli můžete, poraďte nám na co se máme mrknout, aby nám sloužil, než se to všechno naučíme. Moc díky.

10 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 175

Cuuuuus Mexikan :-) Feroza dobra volba.....vse podstatny je tady na foru v ruznejch sekcich popsano..tak nema cenu to psat znova.Taky muzes juknout a regnout se na

http://www.offroadforum.cz/viewforum.php?f=8&sid=05a0809620d6eaa2e68790aed5fd995b

http://www.daihatsu-club.net/

Co budes potrebovat vedet...radi poradime ....tak at Feroza slouzi !!

Příspěvky 15

Ahoj, díky za přivítání! Jsme z Ferdy nadšený, obzvlášť žena. Zatím jsme ji jenom očistily, kontrola olejů, fridexu, kapaliny, lehké promazání a vyčištění. Asi bude následovat výměna rozvoďáku a pak se uvidí. Máme k tomu i elektrony, docela pěkný.M.

Příspěvky 175

Jak z Ferdy....Ferda je jen jedinej na svete...a to je ten MUUUUUUUUUUUUUUUJ :-)))))))

Jinak bych doporucil promazat tezce...komplet predni napravu a kardanovy krize...na vsem jsou maznice.....regni se na

http://www.daihatsu-club.net/   tam to zije .... :-))...a i v online chatu...A planujem za par tejdnu sraz...tak cak cak...potvrdit ucast...nalestit klenot a dorazit.... :-)))

Příspěvky 456

Čauky mexikáne díky za učast na naem vebu apon to tu zas truchu někdo rozjel. jinak jak se říká kdo maže ten jede a u ferozáka to platí dvojnásob protože kdo maže ten ještě šetří korunky. Dokud se maže tak čepy drží jak se nemaže tak seplatí. Jinak Milan to je naše ferozácké GURU ten a feroza to je celoživotní lautomobolivá laska. To je nerozlučná dvojka. Pozor na něj ten je na ferdu háklivej :p)))))))))).

Příspěvky 175

:-)))) no jasneeeeee....Radime...stara vec...kdo maze ten jede :-))) Tak priprav maznici...v patek se nejspis zarazim na pokec a abys me zas trosku vomastil Ferdu :-))

Příspěvky 15

Tak vás pánové zdravím, zjišťuju, že to auto je fakt tak krásný, že se líbí každýmu!!! Včera jsem byl přezouvat, protože jsme mu( všímáte si, záměrně neříkám Ferdovi, abych neprovokoval) koupili nové zimní botičky - Winter Slalom BF Goodrich 215/70.  A ti mechanici pořád chodili kolem a poklepávali a chválili, že se jim líbí, na což jsem byl náležitě hrdej, i když Ferozka není moje, ale manželky.  :(

Jo, koukal jsem do manuálu, to se musí kvůli topení rozebrat půl auta???

Příspěvky 456

Tak to si bude ferozák pěkně mlaskat v novej cvičkách. Jinak co setýká toho topení tak na výměnu toho radiátoru není potřeba rozebrat pul aute jen je potřeba demontovat celou palubovku :p))))). A to se dá zvladnout. Chce to pevné nervy a dobrou vydrž.

Příspěvky 15

Ahoj, no Ferdík si vyšlapuje moc pěkně, jen to topení mě s prominutím, sere, ale zase poznám jak to vypadá v bříšku... Co jsem koukal na manuál, tak se musí sundat volant, přístrojovka, palubovka atd... ale to neva, jak jsem napsal, pár lahví slivovice a je to!!!!

Příspěvky 175

Smarjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jooooooooosef....takovy slupky na zimu??To dyby tusila majiteka....urcite by ti naplacala...zimaky na Ferozu..vyhradne Dunlop 195/80 R15 Grantrek SJ6....

P.S.No este abys rikal Ferda....:-))

Příspěvky 175

JJ Radime....presnej vyraz.....cvicky.... :-))))

Příspěvky 15

proč tak ouzký??

Příspěvky 175

Tlac pred sebou v 30 cislech snehu valec co ma sirku metr....pak zkus tlacit valec v tom samem snehu co ma sirku pul metru...pak pochopis.... :-)

Příspěvky 15

no právě jsi to špatně pochopil  :). Když je šířka větší, tak se tolik neproboří, jako když je širší,že?? Zákony fyziky!!   :)

Příspěvky 15

Krom toho, myslím že 80 výšku nemám povolenou v techničáku

Stránka 1 z 2 (24 položek) 1 2 Další > | RSS
Využívá Community Server (Non-Commercial Edition) od společnosti Telligent Systems