Zdravim Daihatsaci,
chcel by som od Vas radu, cim krmite svojich tatosov? Ja som doteraz tankoval do svojho siriona skor podla ceny ako podla kvality.Asi ma budete zatracovat, ale doteraz to bol benzin od Tesca. Teraz ked benzin zlacnel, tak som ochotny priplatit nejake to percento a dat mu nieco lepsie.Co odporucate? Zatial som skusil len nejaky 99 oktanovy benzin od Slovnaftu. Mimochodom tych 99 oktanov nemoze zanechat nejake nasledky na motore?Viem ze aj OMV alebo Shell maju nejake lepsie benziny, ist do nich?
dik za rady
Caf Janko,
kludne ostan pri 95ke, ale s tym, ze radsej tankuj u renomovanych znaciek - Slovnaft, Shell, OMV, Agip...nie u malych predajcov. Ak natankujes 99ku, tak nejaky extra velky rozdiel nepocitis - povedal by som, ze ziadny - sak kukni aj testy na nete - ten narast vykonu je tam takmer nulovy. Skor svojmu milacikovi dopraj aditivovanu 95ku, napr. V-Power, popripade klasicku 95ku+aditivum na cistenie vstrekov. Pri tych benzinoch ide skor o to, ako kto cerpacku resp. nadrze udrziava a vacsie firmy to zrejme robia lepsie - ono aj tak vacsina benzinov pochadza z jednej rafinerky - napr. V-Power od Shell-u je obycajna 95ka od Slovnaftu, ktora sa nasledne aditivuje. Ja napr. tankujem jednu nadrz 95ku V-Power a nasledne jednu nadrz 99ky EVO od Slovnaftu - robim to preto, aby som mal zhruba 97 oktanov - vykon to sice nezvysi, ale nedochadza k samozapalom - ja mam vsak GTti - 993cc/150koni, takze tam to ma svoje opodstatnenie. Ale mozem potvrdit, ze tie aditivovane benziny trosku zlepsia spotrebu a hadam aj trosku cistia - ale vacsinou je aj tak vsetko o reklame :o)
jaaaaj - a poskodenia motora sa obavat nemusis - myslim, ze vsetky modernejsie motory maju antidetonacne cidlo a tym padom si dokazu sami nastavit predzapal, podla typu benzinu. A keby aj nie - paradoxne - teplota horenia sa so zvysujucim oktanovym cislom znizuje, takze bez obav - je len otazne, ci sa ti to oplati, vsak skus, uvidis. A inak, myslim, ze z tych performance benzinov 99+ su najlepsie ohlasy na Carreru od OMV. Ja som ju este neskusal
Zdar Majkl,
dik za tip. Je pravda, ze tu 99 som na vykone nepocitil. Cakal som, ze auto sa bude spravat aspon o kusok zivsie. Uvidim ako to bude so spotrebou, aj ked na jedno natankovanie to asi presne nezistim. Nabuduce skusim nejaku 95 s aditivami. Snad nejaku zmenu uvidim tam. To ze je skoro vsetok benzin ten isty sa tu uz pisalo, tak asi je fakt pravda, ze lepsi je tam, kde sa lepsie staraju o zariadenie. Este ma napadlo, ako je to s udrzbou nadrze. Nemoze sa tam tvorit voda alebo nejake necistoty? Su nejake pripravky, ktore sa naleju do nadrze a precistia to? dik
osobne sa snažím pravidelne tankovat aditivovane palivo, kde je zvyšene oktanove číslo, v podstate u kohokolvek, nemam problem ani s jet , s Vpower racing som skoncil, pretoze je zpravidla tak o korunu drahší ako najbližší konkurent od benziny verva, alebo od omw carrera 100, rozdiel poznávam, ako by som to subjektivne napísal..akoby auto išlo trošku na sytič..ani silnejší vykon a nič podobne, ale reaguje rychlejšie..to bude asi tým spalovaním..a tiež pri predbiehaní na 3jke mi prijde ako by ho podržal dlhšie ako u klasickeho benzinu,....
to Janko:
no, s udrzbou nadrze skusenosti nemam, zatial som to neriesil. Vlhkost by sa ti tam asi mohla vyskytnut, ak netankujes do plna a auto je vacsiu cast roka s poloprazdnou nadrzou - strieda sa teplo-zima, tak vzdusna vlhkost kondenzuje. Ak tankujes pravidelne do plna, tak to znacne eliminujes. Myslim, ze su pripravky na baze liehu, ktore vodu na seba naviazu - ale preco to vlastne riesis? Mas s tym nejaky problem? Mensie necistoty ti zachyti palivovy filter, vacsie sa ti tam nemaju preco vyskytovat. A este vzdy mozes urobit jedno - nadrz zospodu vypustit. Ak budes pouzivat nejake pripravky, odporucujem Liqui Moly.
nie problem nemam, myslel som to len ako prevenciu aby som neprisiel k nejakemu problemu(aj ked neviem k akemu by mohlo dojst). Na ten pripravok pozriem, co je zac.dik
Nazdar chlapi...tak tady ctu ty vase starosti....jakej benzin a tak...jestli muzu doprucit....pokud chces opravdu kvalitni palivo tak vyhradne tankovat u OMV...ty jediny si vozej svoje palivo ze svejch rakouskejch rafinerii z Rakouska.Vsecky ostatni znacky berou benzin z ceskejch rafinerii a davaj na to jen svoji znacku a nejaky svy aditiva.Ale zakladni produkt je ceskej benzin a jak to tady patlaj si snad ani neprejte vedet...Takze pokud palivo tak z OMW a kdyz nejaky prisady tak jedine Bishop original.To se teda tyka CZ...jak to probiha u vas nevim,ale myslim,ze to s tim benzinemOMW bude stejny.Na ten Ligui Molly se vubec nekoukej a ani tam nic takovyho nelej,nebo si znicic motor.Nechapu jak ti takovej paskvil nekdo muze vubec doporucit...
http://www.bishops-original.cz/index.php?page=produkt&id_zb=60&od1=3
Diky Milan, nablizsie skusim nejaky aditivovany z OMV. Myslim, ze u nas je taka ista situacia, vsetok benzin je zo slovnaftu. Mas nejaku zlu skusenost s Liqui Moly?
nazdar Milan,
no, nechcem tu zacinat nejake zabomysie vojny a zbytocne prudit, ale preco ta averzia k produktom LM? Je to renomovany vyrobca, produkujuci velmi kvalitne oleje a ine produkty. Ja som bol vzdy spokojny, takze doporucujem. U inych aditiv som az tak spokojny nebol. A cim by si tak asi Janko mohol znicit motor, ak pouzije nejake aditiva - vacsinou je to na baze liehu a kerozinu, takze no problem. Bavime sa vsak iba o aditivach do paliva - aditiva do oleja si normalne zmyslajuci clovek dufam nenaleje. Bishops su udajne fajn, ale dostupnost na Slovensku nie je asi taka, ako v CR.
Milan1:to s tou OMV už tiež nieje velmi pravda, jeden čas som sa tomu dost venoval a zistoval a volal...ano OMV berie z rafinerii v Rakusku, ale zasobuje s nimi len juh do tuším okruhu okolo 100km čo sa im ešte vyplati..zbytok republiky berie z našich rafineriek ako každy,...
inak čo by mal byt ešte 100% dovažany benzín je Vpower racing
Cus...chmelko :-) Kam si volal a co si kde zjistoval nevim... ..ani nevim,jak to funguje u vas....ale co se tyce zavazeni BA a nafty do CZ firmou OMV tak te muzu ubezpecit ze na celem uzemi CZ koupis u cerpacek OMV pouze originalni produkt z rakouskych rafinerii.Duvod je prosty...zarizeni jejich rafinerii je uzpusobeno a nastaveno co se tyka frakcni destilace vyhradne pro "sladkou" ropu WTI a smes Brend...nikoliv na to rusky bahno plny siry .....a neni duvod to menit....odstraneni ty siry coz pochopitelne lze je financne podstatne nakladnejsi,nez pri zpracovani WTI a Brend a ver mi,ze to maj rakusaci vsesko dobre spocitany....
Ahojik GTti :-) Nemam zadnou averzi proti OLEJUM LM....je to standartni vyrobce oleju jako je spousta jinych....zadnej zazrak....klasika podle standartu API nebo ACEA..stejnej olej umi i Paramo....mam averzi k prisadam LM a k prisadam obecne....nechapu,kdyz jsou ty prisady takovej trhak,proc to nedavaj primo do oleju a benzinu a prodavaj to extra v malejch lahvickach...???Nebylo by jednodussi to namichat primo do produktu??A taky po precteni tvych "odbornych"vykladu mam averzi vuci tobe.....pises tady takovy nesmysly...pletes si pojmy samozapal...detonace....radis oktanovy specifikace benzinu,proklamujes antidetonacni senzory....nizsi teplota pri spalovani viceoktanovyho benzinu...atd...atd...Z tech tvejch mouder je naprosto zrejmy ze naprosto nevis ktera bije a co se v motoru vlastne deje.....muzu ti rict jen toto...cely tvoje slavny GTti je postaveny na BA 90,zadnej antidetonacni senzor nema,ani zadnou elektronickou korekci predstihu,,protoze diky svymu obsahu a kompresnimu pomeru je to naprosto zbytecny... Japonci na rozdil od tebe vedi co je pro ktery motor optimalni a nezbytne.
Ale ty si jina sorta...cituju tvoje slova...
Ja napr. tankujem jednu nadrz 95ku V-Power a nasledne jednu nadrz 99ky EVO od Slovnaftu - robim to preto, aby som mal zhruba 97 oktanov - vykon to sice nezvysi, ale nedochadza k samozapalom - ja mam vsak GTti - 993cc/150koni, takze tam to ma svoje opodstatnenie.
Co k tomu dodat.... :-))))))))))))))))))
Micmene az pojedes kolem Prahy....zavolej mi ..00603504109....treba se priucim...rad poznam,jak si vydoloval z GTti ze standartnich 99 HP tech 150HP a rad ti ten motor kvuli zjisteni faktickyho vykonu odbrzdim.....jestli je to tim,ze jednu nadrz natankujes 99...tu vyjedes...natankujes 95 .....mas skvele vycistenej palivovej system pripravkem LM (80% lih 20%petrolej...3deci za 220CZK)....tudis mas rozhodne spickovy palivo 97,ktery kvuli odstraneni samozapalu u tvyho nabusenyho GTti a je proto naprosto opodstatneny....... tak pred tebou hluboce smekam..a si vedec zralej na Nobelovu cenu.....
Ahoj Milan,
OK, ukoncime diskusiu o benzinoch, olejoch a aditivach - si ocividne zdatny petrochemik a taktiez vynikajuci odbornik na motory (co sa tyka aditiv do oleja, tak s tebou uplne suhlasim). Ja do toho fakt asi az tak dobre nevidim a vsetkemu nerozumiem - mozem ta vsak ubezpecit, ze o GTti viem toho urcite viac, takze uplneho "brouka Pytlika" zo mna robit nemusis.
Inu GTti nie je Feroza, takze tazko pochopis, ako lahko sa da na nom dvihat vykon. Ale strucne ti vysvetlim ake upravy som urobil, potom mozno pochopis, ze ten vykon nedostavam z benzinu (co som tu mimochodom vobec ani nepisal). Taktiez som nepisal, ze GTti ma elektronicku regulaciu predstihu atd - pisal som, ze to maju modernejsi auta, takze citaj prosim trosku pozornejsie. Nikdy netankujem pri prazdnej nadrzi, takze ak zmiesam napr 20l 99 + 20l 95, oktanove cislo sa hadam zvysi, ci nie? A ver tomu, ze ked turbo tlaci 1Bar, tak rozdiel medzi 95 a 99 oktanov je citit - nie vo vykone, ale v kulture chodu. No a este k tym mojim upravam:
klasicke sanie je nahradene nerez kitom s hribom, instalovany rucny regulator tlaku turba - plniaci tlak zvyseny z 0,65Bar na 1,0Bar, katalyzator a standardny vyfuk odstraneny, nahradeny delenou downpipe a celonerezovym vyfukom-priemer potrubia 6cm s dvoma tlmicmi (vyrobene na zakazku v A-M-A), nainstalovany blow-off ventil, pneumaticky fuel cut defender - sposobuje to, ze do MAP senzoru pusta iba 0,8Bar aj vtedy ked turbo tlaci 1Bar, takze nedochadza k odstaveniu privodu paliva. A vela inych, menej dolezitych veci, ktore tu nejdem vymenovavat. Suma sumarum - ked dosiahnes plniaci tlak 1Bar a mas dobry vyfuk/zvody tak 150HP nie je problem. To je max. co motor znesie so seriovou riadicou jednotkou a da sa s tym jazdit denne. Po vymene jednotky za programovatelnu, vymene injektorov, prevrtani hrdla, zvacseniu IC, vymene spojky sa da ist s vykonom este vyssie - to uz vsak nie je na bezne jazdenie, lebo zase az tak moc motor predimenzovany nie je. Ak mas problem tomu uverit, navstiv youtube a tam si pozri GTti vyladene na 200-240koni. Taktiez Rada, alebo Elviiis ti urcite potvrdia, ze z tohto motora vydolujes fakt hodne.
PS: okolo Prahy tak skoro cestu mat asi nebudem, ale ak by si mal ty cestu na sever Slovenska, tak mi daj vediet - rad ta preveziem. Dovtedy mi urcite neuveris.
PS2: make peace, not war :o)
Hi Milan,
tiež som bol o tom presvedčený, ale niekedy okolo aprila minuleho roku som sa naštval a zavolal priamo do OMV, po X prepojení až na tiskoveho mluvčí mi sám potvrdil, že neberu 100% svojich produktov zo Schwechatu, ale že beru aj z Kralup a nepovedal to na plnu hubu,ale vyznelo z neho,že sa jedna hlavne o logisticku (finančnu )zaležitost. tak som musel dat oponentom za pravdu...
važne tam zavolaj.. :-)