Daihatsu-Strnádek
Fórum o všem co se týká aut...

POZOR! automat daihatsu charade 1.3 I TX rok výroby 1990 sedan samon 3 dvéřový maxvýkon 66/6500

rated by 0 users
Tento příspěvek má 3 Odpovědi | 0 Následující

50 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 4
naděnka Posted: 05-12-2008 19:36

ahoj lidi,

vzhledem k šílenému lobistickému gestu, které avízuje nutnost platit emisní poplatek při prodeji starého autka od ledna 2009

ŘEŠÍM: mám své oblíbené autíčko, shodit ze skály, nebo by ještě nějakému FANDOVI udělalo radost a službu?

je pojízdné, jen POTŘEBUJE: technickou (platná do 11/08)

nahradit 2 kabely vedoucí od válce (sežrala je kuna, sviňa:-)

ÚDAJNĚ 10 LITRŮ (I S TECHNICKOU?)     

MÁ :         interiér origoš

má nový výfuk

nemám teď na to, abych autko dále řešila, byla to moje malá nákupní taška, jezdila jsem denně do práce cca 14 km

mám k ní citový vztah

TAKŽE POKUD SE NAJDE NĚKDO, KDO BY STÁL O AUTÍČKO S AUTOMATEM OZVĚTE SE ASAP (HNED)

protože jinAk  jej  OD  14. 12.nechám zlikvidovat a budu RONIT SLZY :-)

děkuji za Váš čas, pokud se najde  SOLVENTNÍ FANDA 

nechávám tel: 604 850 302

zn. za rozumnou cenu 

Příspěvky 5

kabely nejsou problém sehnat, dělá je dokonce i Tesla Blatná asi za 500Kc, STK + ME do 1000Kc. Jestli je to v poradku, tak to nelikviduj, i kdyby se to melo prodat za odvoz:) to bys mu prece neudelala! 

Ja prodal minuly tyden Skodovku 120L po STK v nijak extra stavu za 8500Kc...a to Charadikovi nesaha ani po kotniky....urcite to musis prodas, doporucuji dat co nejvic inzeratu, hlavne ctou Annonci.

hodne stesti

Příspěvky 4

díky za podporu, jsem bojovník, nějak to ještě zkusím:-))

kdyby jsi měl typ, dej , prosím vědět pa opatruj se:-))

Příspěvky 4
Díky za podporu:-)) jsem bojovník, budu hledat řešení. kdyby jsi o někom věděl, prosím , napiš opatruj se pa :-))
Stránka 1 z 1 (4 položek) | RSS
Využívá Community Server (Non-Commercial Edition) od společnosti Telligent Systems