Daihatsu-Strnádek
Fórum o všem co se týká aut...

Mam par otazok

rated by 0 users
Tento příspěvek má 10 Odpovědi | 0 Následující

50 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 11
peto_GTti Posted: 24-11-2008 19:52

Zdravym! vysvetli mi niekto, ako funguje spinanie turba na charade? akym spôsobom, cim je ovplivnovana, a ako sa otvara zatvara pretlakova klapka? ...ci sa da namontovat dump ventyl, alebo to je riesene od vyroby (nebo neco okolo toho)  ...a ako ma byt nastelovana skrtiaca klapka, resp. ako ma byt nadstaveny volnobeh  

Dakujem za vsetky rady, stem byt o nieco mudrejsi:-)

10 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 175
Joooooooooooooo tak mam Ferdu domaaaaaaaa Radim mi Ferdu uzasne vopravil....jede jak vitr.....takze s opravou velika spokojenost...Radim je proste sikulka a nas pan Primar pres auta...tak si ho musime rozmazlovat a trosku pomahat....treba brigada na vodklizeni snehu Par fotek z dnesni akce vyzvednuti Ferdy... http://picasaweb.google.cz/mhservis/TydenPoAkciDaihatsu#
Příspěvky 175
Zeptej se naseho PAna Primare....Radima (Rada Daihatsu) Ten vi a umi Fseckoooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!
Příspěvky 11
...no tak parada, prisiel by som aj ja pomoct lebo strasne rad sneh odhadzujem:-) ..ale zo SR to je myslim ze pekne daleko:-)))  ...vyzera to tam byt v pohode partia v tom albume   ....co ti porabal na Ferde? ...to moje charade stale ficiii, len ja sa do toho budem vrtat dovtedy kym ho nejak nezrusim:)
Příspěvky 175

Hoj...to si pis ze je to skvela parta !! Hoooodne sikovny a vztricny !!Co mi dela...je to muj dvorni mechanik a tak mi dela na auti vsechno.A ne jen me...vsem Daihatsakum.Posledni akce...komplet mi delal hlavu a rozvody...je to na tech fotkach z akce...pokud si se na to nedival....jukni

.http://picasaweb.google.cz/mhservis/TydenPoAkciDaihatsu#

Příspěvky 11
jasan ze videl! ...tak to si teda potreboval vyspravit, sacudujem ze ti to jeste jelo:-)  ..bol by som uplne stasty, keby som mohol pokecat s niekym znalim daihatsakom, ale u nas na okoli o takom nechyrovat:-)  ...do mojho charadka uz moc investovat nestem bo mi na nom kvytne hrdza:-/ tak robim co sa da aby ficalo co najdlhsie    ---lebo koli tym odpichom co to ma vela ludom pada sanka na zem:-)))
Příspěvky 56

Cau Peto odkial si zo SR?

Příspěvky 456
Nevím od kud přímo jsi ale pokud to nemáš daleko do Zvolena tak tam je Marcel a to je týpek který je velký nadšenec GTti. Už mu jic pár pod rukama prošlo. A co jsem viděl fotky tak musím jen pochválit.
Příspěvky 56
Ja som z Cadce...v lete treba neake stretko hodit...
Příspěvky 456
Jééééééééééééééé omlouvám se, jak jsem na tebe mohl jen zapomenout?  :p))))  čágo dziky
Příspěvky 56

Ju... som bol u teba v lete...lutujem teraz, ze som vtedy nezobral to 4wd... :)  by sa siklo teraz...

Stránka 1 z 1 (11 položek) | RSS
Využívá Community Server (Non-Commercial Edition) od společnosti Telligent Systems