Daihatsu-Strnádek
Fórum o všem co se týká aut...

Mimonské Války 2008

rated by 0 users
Tento příspěvek má 4 Odpovědi | 0 Následující

10 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 456

Zdar daihatsáci. Tak jak to vypadá tak se Mimoň asi povede. Akce se koná od 22-24.8 tak si myslím že by bylo škoda se tam nepodívat.Já se tam určitě pojedu juknout. A co ostatní nepřidá se někdo?

http://www.mimonskevalky.cz/

Příspěvky 175
No ja bych jel taky juknout....ale nevim jestli me tam pustej s dirou v aute co huli jak Trabaaaant :-)))))
50 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 8
Zdravím. Já bych strašně rád jel, ale bohužel jsem v práci. Tak doufám, že si to užijete a doufám, že mi to vyjde jindy se setkat nejen s příznivci značky Daihatsu.
Příspěvky 83
Bohužel Mimoň je pase. Jedu teď na Příbram, tak kdyby se někdo objevil tam tak hledejte někde na proti stánku EMMA cca altán a haldu lidí z AutoHIFIklubu. (Poznáte nás 100% podle triček) a ptejte se po Spookym. Rád pokecám ;-)
Prcek - Charade 1,0TURBO Mazel - Applause 1,6 16V
Příspěvky 83
Tak pro mě je Mimoň bohužel mimo. Budu,ale příští víkend na Příbrami tak kdyby někdo chtěl pokecat hledejte altán a hromadu lidí z tričkama AutoHIFIclub (nejde to přehlídnout :-D) a ptejte se po Spookym. Rád pokecám z nějakými Daihatsáky ;-)
Prcek - Charade 1,0TURBO Mazel - Applause 1,6 16V
Stránka 1 z 1 (5 položek) | RSS
Využívá Community Server (Non-Commercial Edition) od společnosti Telligent Systems