Daihatsu-Strnádek
Fórum o všem co se týká aut...

DAIHATSU TERIOS

rated by 0 users
Tento příspěvek má 30 Odpovědi | 0 Následující

50 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 8
Zdarec Milan psal jsem to všeobecně, sam výš, že jsem může dojit kdokoliv a zneužit toho, ale tomu už asi nezabraníme.Manualu už mam naskenovaneho skoro pulku a začíná mi s toho ................Mam papíry i na tažny tak to sem dám taky do neděle to snad zvladnu.
10 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 175

Cus Davide.Jasne vse chapu a jak sem psal mas pravdu v tom co jsi psal....ale jde proste jen o pomoc jednomu Daihatsakovi a ne o kseft... ....to skenovani je pakarna...to znam....sam sem skenoval vse co mam k Feroze a neni toho malo...no a jestli si cet ty my odkazy tak by ti to melo byt jasny...V kazdym pripade dik za tvoje rozhodnuti a radi te uvidime i na tom foru na ktery sem ti psal ty odkazy....

Milan

Příspěvky 8
V poho, už jsem ti to poslal.Ten odkaz na club je taky dobry,byl jsem tam chvilku.Pokud ten manual bude chtít ještě někdo,tak at si napíše, pošlu mu ho emailem.
Příspěvky 175

Hoooj Davide  moc diky za ten manual.Jukni prosim do sveho meilu.

Milan

Příspěvky 175

Cauky Davide,jestli vzpomenes a budes mit chvilku posli mi ten manual trosku vetsi prosim.

Diky Milan

Příspěvky 8
Zdarec,došel Ti ten manual?
Příspěvky 175

Cus Davide,pokud si mi to posilal v tom vetsim rozliseni tak to mi bohuzel neprislo ..:-(

Zkus to prosim znova

Diky Milan

75 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 2

Halo, Davide, Jsem majitelem, resp. ma zena, Teria.  Z Fora jsem pochopil, ze manual se da nekde stahnout, nebo i event. pres tebe ziskat-koupit-. dej mi prosim vedet co a jak, zatim by mi stacilo vedet vuli ventilu a za tepla nebo za studena.

Dekuji,

PJF43,

Terios 1999 Automat 70000 tis. km

Příspěvky 175

Cus...PJF-43....to je teda prezdifka...to neumim ani napsat natoz vyslovit... :-)))) On se ted David nak vubec neozyva....poslal mi komplet nanual v DE ale tak prtavy rozliseni,ze to v podstate nejde precist...slibil sice,ze posle v lepsim rozliseni..ale zatim nic :-(( Jestli muzu poradit tak se zaregistruj na

http://www.daihatsu-club.net/

Tam v sekci manualy je Terios komplet ale v EN. A nebo z primyho odkazu....  http://uloz.to/874668/daihatsu-terios-manual-english-.rar

Příspěvky 175
PJF-43 a jestli ti de jen o ventilovy vule...zeptej se majitele tohoto fora a naseho dvorniho mechanika Radima ne...tady je jako Rada -Daihatsu
Příspěvky 2
Cau Milane , dekuji, zkusim to, za PJF43 se skryva Paul Jan.
Příspěvky 3

čau kucíííí:-)

tak mě sem poslali z Offroadfora...stal sem taky majitelem Teriose (model 00, nebouraný, z Belgie, najeto 83000km, automat).

Začínám se s ním sžívat a to auto se mi líbí víc a víc. Takže dřív nebo později se tu začnu objevovat a ptát se na blbý věci:-)

Příspěvky 456
Zdravím bujem jen rádi za dalšího člena. A spokojeného majitele Terioska. Když to bude v našich silách rádi pomužeme.
Příspěvky 3

tak tady je má první otázka:

prosím prosím, potřeboval bych vědět, jakou rozteč mají šrouby na kolech u Teriose...

Jo a tady posílám link, jak jsem si vyrobil příčníky. Třeba to bude pro někoho zajímavá alternativa:-)

http://www.offroadforum.cz/jak-jsem-si-vyrobil-p-i-niky-t19304.html

25 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 20
Ty nosníky máš upravené špatně. Hlavní váha břemene se má přenášet na horní plochu podélníku. Bohužel, obrázek se mi sem nepodařilo vložit.
Stránka 2 z 3 (31 položek) < Předchozí 1 2 3 Další > | RSS
Využívá Community Server (Non-Commercial Edition) od společnosti Telligent Systems