Ahoj chlapi :-))
Presne stejna zkusenost co Hafik !! Delal jsem s tim prihlasenim psi kusy a mam login i heslo ulozeny.Na zadost o novy heslo server nereaguje.
Tak se taky radsi nebudu odhlasovat....to bych tady moch za chvili bejt jako Milan_100 :-)))))
Jo a Rado vsechny veci na Ferdu uz mam,ale porad mi to nak casove nevychazi se za tebou vypravit.Snad se zadari hned z kraje brezna.
A hluboce se zamysli...dalsi vychytavka te ceka...jak u Ferdy otevru zadni dvere...zastavej se palubni hodiny :-)))))))))))
Na to,ze kdyz natankuju plnou a ukazuje mi to prazdnou nadrz a cim vic ujedu ukazatel stoupa az do plny nadrze...na to sem si uz zvyk...ale ty hodiny me se***...to bych taky moch zmeskat naky rande...jooo Ferda je proste exot Japonskej :-)))))))
Ahoj Rado :-)))
Tak sem v dobre vire Ferdu voslech vapem....a ejhle....na zadnim blatniku kousek nad zasterkou diraaaaaaa :-)))))Umis to nak spravit??A taky mi zaclo neco bouchat ve predku u ridice...kdyz tuknu na brzdu udela to takovek kovovej zvuk...cvak...zalez sem pod to a na nic volnyho sem neprisel....snad mi neupadne kolo nez k Tobe prijedu...sem na Ferdovi nalital 6000 km a zacina se asi ozyvat to co bylo zarezly nebo co...ale jede jak vystrelenej z praku....ze by tesne pred smrti?? :-))))
Zdar draku tak koukam že Ferdu pěkně proháníš. No snad stou dirou něco vymyslíme. Před smrtí určitě ne to jsou vyvětraný pavouci tak se to rozjíždí.
Cauky Rado,Prohanim...jezdim s Ferdou pracovne. a velka spokojenost zatim...i spotreba skvela...ale jak sem psal vyse... nevis co muze delat to cvakani??Fakty sem vsim cloumal a koukal na to ze spdu,ale na nic sem neprisel a sem z toho nerv.Jezdim docela dalky a predstava,ze neco z Ferdy v Ostrave upadne a nepojede...to me docela desi...Dik za radu....nebo aspon uchlacholeni ze to neni na zabiti :-)))
čus Milane. tak jak to popisuješ tak těžko řící, ale asi bych zkusil přetáhnout brzdovej třmen a držák brzdového třmenu. Jinak jak říká Fakír, počkat až se to ozve víc, nic vážného to asi nebude když tam není nic vidět. Jojo ty lemíky byli potřeba opravit ty už byly načaté ale když je někdo šikovnej a umí tak to je pohoda.
Jo budeš chtít Fakíre ty lemy na ty blatníky?
Cauky Fsichni :-))
Dik za radu,sundam kolo a juknu na to...S tou dirou...nevim cemu rikate lemy...ale tu diru sem si vyrobil uplne dole jak konci blatnik.A na druhy strane to bude za chvili to samyJandakovi sem to ukazoval a jen tento kousekse prej koupit neda jako treba cely lemy blatniku na medveda.Jen celej blatnik.Jestli uz nekdo mate na todle naky kopito bylo by to skvely.Ona je tospis kosmeticka vada .Asi je to slabost Feroz obecne....koukal jsem v Nemecku po bazarech a tydle konce zadnich blatniku meli v haji skoro vsechny.Da se sem nak vpasirovat fotka??Bych to nafotil a poslal sem abyste videli kde je ten muj Ferda prostrelenej :-)))
Cau chlapi :-))
Tak se zas po dobe jukam co je tu novyho...nebyl cas porad sem nekde lital.To cvakani ve predu sem konecne nasel...vycochtanej silenblok na spodnim oku predniho tlumice.... :-)) jinak Ferda v poho...jen me uz zas ceka vymenit olej v motoru :-(( Jo taky sem mluvil s jednim profesorem na oleje.Mi rikal,ze Valvoline dela nakej special olej pro motory co maj najeto vic jak 100 000...ze prej je to velmi kvalitni specielni mineral,ze u volnejsich motoru pri pouzivani ridsi polosintetyky hrozi,ze by se olej vsude nedotlacil a mohlo by se neco nekde chytit....co vy na to...mate s tim nekdo nakou zkusenost??
Ahooooj Fsichni :-) Objevil jsem nahodou nejspis novy forum Daihatsu.Zatim tam nic neni,ale snad se to zlepsi a dovime se naky moudra i tam
http://www.daihatsu-club.net/