Daihatsu-Strnádek
Fórum o všem co se týká aut...

obsah nádrže

rated by 0 users
Tento příspěvek má 2 Odpovědi | 1 Následující

75 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 2
Helena Posted: 26-05-2010 10:20

Zdravím příznivce Daihatsu. Stala jsem na blíže neurčenou dobu hlídačkou a opatrovnicí Daihatsu Charone , asi tak dvacetiletého,červeného ochotného broučka,  s automatickou převodovkou. Musím říct že po pár společných kilometrech,když jsem se naučila zahodit levou nohu pod sedačku a důvěřovat řazení " onosamo" , jsem se do tohoto malinkýho auta docela zamilovala. A tak hledám , co že to vlastně řídím, co se do toho leje, a kam :-) , a  jak Berušce vyhovět. Chtěla bych vědět, jaká je spotřeba / přijde mi,  že by mohly být malinko nižší otáčky na volnoběh /1100 ? je v pořádku ? /a nikde nemohu najít / manuál to pochopitelně už dávno nemá / jaký je obsah nádrže.. Nechce se mi jí týrat  do vyjetí celé nádrže.. Taky ani nevím, jestli funguje kontrolka na stav nádrže :-) . A taky nevím co se stane, když automatu natvrdo dojde benzin.

Kdyby jste někdo prosím věděl, kolik je nádrž ...nebo kde to najdu .. Budu ráda.. Helena

25 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 26

Ahoj Heleno - asi mas na mysli Daihatsu Charade :o) Co som vydedukoval z nemecko-francuzskeho manualu, tak s automatom sa kombinoval iba benzinovy motor CB-23 (pre istotu si to over v technicaku). Tento motor ma mat volnobezne otacky 800-900. Nadrz ma 37litrov. Co sa tyka kontrolky, tak mam pocit, ze ziadne Charade G100 ju asi nema. Ale je tam celkom slusna rezerva - ked je rucicka palivomeru na nule, tak v nadrzi je este cca 6l paliva - moje ma ale 40l nadrz, takze pri tvojom by tam mohlo byt okolo 5litrov. Spotrebu som nikde nevycital, ale tipol by som tak 5-7litrov, podla stylu jazdy (neviem, ako vyzera cesky technicak, ale v nasom sa uvadza aj spotreba). A ked dojde benzin, tak by sa hadam nemalo stat nic - to je problem skor pri naftakoch. Tak dufam, ze som aspon trosku pomohol. Vsak mozno ti presnejsie odpovie niekto, kto ma taku istu Saradu ako ty.  Caf

75 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 2

Ahoj Cafe , díky za odpověd, jasně že je to Charade omlouvám se jí .. / nějak mám pocit že je to holčička... /

Mám jen malý techničák, velký se válí u majitele az budu mit moznost podívám se.  Díky moc za údaje. Hezký den přeji ...

Stránka 1 z 1 (3 položek) | RSS
Využívá Community Server (Non-Commercial Edition) od společnosti Telligent Systems