Daihatsu-Strnádek
Fórum o všem co se týká aut...

Terios drnčení

rated by 0 users
Tento příspěvek má 3 Odpovědi | 1 Následující

75 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 2
travelAU Posted: 12-12-2009 15:28

Ahoj, tak jsem se stal majitelem stareho Teriose 1997, zatim jsem s nim najel par set kilometru a trapi me drnceni, pri rozjezdu a kolem 2500-3000 otacek, vyfuk se zda byt v poradku, zadna vule, vypada jako novej, nevite cim by to mohlo byt? Zvuk mi prijde jako od vyfuku nebo od krycich plechu ktere jsou kolem vyfuku, ale doopravdy jsem nic volneho nenasel... Diky za rady

10 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 456

Zdar chlape. Tak jak to popisujěš tak to vypadá buď na nějakou příčku ve vejfuku. A nebo se uvolnil katalizator. Takhle těžko říci na dálku.

75 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 2

Diky tak je to Katalizator a vim proc, ale nevim presne co to zpusobuje. Tady je popis. Pro lepsi pochopeni ziju v Zapadni Autsralii a je tu pekny vedro. Minuly tyden jsem jeli na vylet do Stirling Range, celou cestu zapnuta klimatizace, dali jsme par vyslapu na kopce a druhy druhy den odpoledne zase pokracovali jinam. Terios byl poradne zahratej a jelikoz jsme si chteli vychutnavat horkej vitr, vypnuli jsme klimatizaci. Po chvilce zacal Terios vypinat motor na, mozna, vterinu a hned zas naskocil, toto se deje jen kdyz je auto hoooodne zahraty, proste jedu a problikne kontrolka motoru a auto cukne, pak naskoci a jede se dal, je to nepravidelny a vyzkoumal jsem, ze kdyz je zapnuta klimacka a uvnitr je "zima" tak to nedela, stejne tak vecer a v noci kdyz neni vedro tak to nedela. Tato zavada nejspis zpusobila vyhoreni katalyzatoru. Nemate nekdo poneti cim by to mohlo byt?

10 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 456

To vypydá jako by se auto více přehřívalo. Co teplota motoru? Když je vypnutá klima. Je stejná nebo větší? Když běží klima tak běží stale ventilator chlazení a více se chladí motor. Tak jestli to nezpusobuje to přehřívání. Jestli funguje spravně ta visco spojka na vrtuli.

Stránka 1 z 1 (4 položek) | RSS
Využívá Community Server (Non-Commercial Edition) od společnosti Telligent Systems