Daihatsu-Strnádek
Fórum o všem co se týká aut...

náhradní díly na cb 6O a 80

rated by 0 users
Tento příspěvek má 9 Odpovědi | 1 Následující

50 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 8
speed Posted: 26-10-2009 12:21

Dobrej..chtěl jsem nabídnout několik dílu na daihatsu,dveře na gtti upa v poho,s foliemi a testem,strešní okno,světla přední i zadní. na cb 6O kompletní motor i s turbem,náhradní karburátor,rozdělovače a mnoho dalšího..komletní elektriku nestřihlou,chladiče a vrtule,stěrače,blinkry..převodovka normální,i s poloosama..ale bylo by to drahe..v completu,po domluvě mám i více věcíí ale ty bych si asik nechal..zatím

10 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 83

CB60? Ceny + co všechno by jsi měl ;-) A odkud jsi?

Prcek - Charade 1,0TURBO Mazel - Applause 1,6 16V
Příspěvky 456

Jak budu o něčem nebo někom vědět tak dám echo. Jinak jsem rád že se povedlo sehnat ty díly co bylo potřeba. Rada.

Příspěvky 8

ahoj no vííš motor mám a při rychlém jednání bych ho nechal za 6500kč i s turbem a karburátorem,i s druhým nahradním,svody a rozdělovače,mám ktomu novvou cívku stála 1200kč a nové zap. kable v ceně 1200kč celé si stěmi to díly za nějakou cenu asik 7200kč. chtěl bych se toho zbavit jen mi to zavazá v garaži a nemám místo ..na věci...a celkem bych ráád i prodal dveře na gtti třídveřáka a za nic moc cenu jen mi to zabírá místo a je mi toho jen líto to vyhodit a to všeho....ale bohužel...nemám na to abych byl vrakoviště...jestli máte zájem bylo by vhodné se domluvit jestli by jste si proto někdy přijel...a když by jste si toho vzal hodně dal bych i slevu....

Příspěvky 8

ahoj chtěl jsem tě zeptat jestli by jsi měl o něco teda zájem???potřeboval bych to z garáže ven at mám místo na další auto...zatím

Příspěvky 56

mas tam este neake tie dvere???

Příspěvky 83

Speed. nedostal jsme se sem tak abych mohl odpovědět (na telefonu mi to nejde) a tak jsme psal už kdy mejla a bez reakce. zkoušel jsme volat telefon co máš v profilu a číslo neexistuje. TAk se mě pls nějak ozvi ať se můžeme zkusit podomluvit. Jen jsem si nějak uvědomil, že píšeš motor CB60 turbo a karbec,ale 1,0TURBO je kód motoru CB61. Tak co tedy máš? Dyžtak pls ten mejl...

Příspěvky 83

Tak asi nic co?

Příspěvky 8

ano určitě volejte mi na číslo 774 04 33 74 na netu skoro vubec nejsem....děkuji za pochopeníí

Příspěvky 8

a dveře cena by byla max.... 500 kč za kus bez zrcátek potřebuju se toho jen zbavit...zavazá mi to----jinak mám ještě mnoho nahradních dílu pošlete mi na mejl vašeš telefoní číslo bych vám zavolal...kolega se mi nedovolal....nevím proč...zatím nashledanou a byl bych ráád kdyb jste měl zájem o ty dveře a bavíme se o gtti!!!!3dveřáku!!!zatím moje tel. 774 04 33 74

Stránka 1 z 1 (10 položek) | RSS
Využívá Community Server (Non-Commercial Edition) od společnosti Telligent Systems