Daihatsu-Strnádek
Fórum o všem co se týká aut...

DAIHATSU FEROZA rok 1996

rated by 0 users
Tento příspěvek má 4 Odpovědi | 2 Následující

75 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 3
JIRRIDER Posted: 19-02-2009 19:07

Zdravim příznivce Daihatsu a nabízím díli z tohoto vozu se kterým jsem prolétl příkopem a po té se otošil na pravý bok. Auto je zcela pojízdné a funkční ale na pravé straně dosti pomačkané a přední nárazník včetně rámu je taky KO. Jinak světla ,př. blatníky , kapota , okna , Hardtop, L dveře jsou v pohodě. Nejraději bych prodal auto jako celek a to za 25.000kč pochopitelně bez dokladů. Pokud budu auto rozebírat prosím o strpení , nebod budu muset vůz převést na místo , kde se bude porcovat. :-)

TEL : 603181884.

10 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 456

Nazda Jirrider. Hod mi prosím nějaké foto do meilu Třeba se domluvíme že bych to stahnul na díly. Díky   rada.jn@centrum.cz

Příspěvky 3

TTTAAAKKKŽŽŽEEE !!
Všechno dopadlo jinak.Z auta jsem si musel vzít motor , takže se porcuje . Něco už jsem prodal ale pořád je toho spousta. Volejte , nebo pište.

Příspěvky 2

Čau ,kamarád shání zadní pera a komplet servo.Pera zlomil a do serva mu nalili nějakou sračku,aby neteklo a celé to ucpal.Dík

Příspěvky 3

Ahoj

Péro mam jen pravé a servo je tam komplet.Pero 1000kč a servo včetně hadic a nádobky 3000kč.

Stránka 1 z 1 (5 položek) | RSS
Využívá Community Server (Non-Commercial Edition) od společnosti Telligent Systems