Daihatsu-Strnádek
Fórum o všem co se týká aut...

Bertone Freeclimber 2 (Daihatsu Rocky)

rated by 0 users
Tento příspěvek má 7 Odpovědi | 1 Následující

100 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 1

Zdravim vsechny priznivce Daihatsu.

Nedavno jsem si poridil Bertone Freeclimber 2, je to stejny jako daihatsu rocky jenom to ma motor z BMW 2.7. Potreboval bych sehnat tlumice s regulaci na to a jestli by mi nekdo neporadil jak se to zapojuje, kabyly mam natahany se vsim vsudy chybi jenom tlumice. Jsou tam davany obycejny a s tema to auto nechce krizit v terenu a nechci tam davat nejaky mekci tlumice. Nevite jag je moc slozity z toho sundat ten hardtop je videt ze je to sejmutelny ale nez se do toho pustim tak jestli to nejni nejak moc slozity.

10 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 175

Ahoj elektronickyma tlumicema krizeni nevylepsis,regulace se tyka tvrdosti a mekosti tlumeni a ne zdvihu.S tim velikym krizenim je to trosku jinak a zpravidla to chce upravu podvozku.Jukni na odkaz a tam se dovis vic...j...

http://www.offroadforum.cz/viewforum.php?f=8&sid=05a0809620d6eaa2e68790aed5fd995b
Příspěvky 456
Jo Jo jak píše Milan Stavitelnýma tlumičema se mění akorát tuhost podvozku a ne světlost. Ale co jsem měl možno to zkoušet tak zas takový velký rozdíl to nebyl. Jinak většinou to u tech starších vozu nefunguje nebo už byli špatné tlumiče tak to někdo zaměnil za tlumič obyčejný. Samozřejmě že je to kvuli ceně. Origo na stavitelný tlumič stojí něco kolem 12tis pokud se nepletu.
50 nejlepších přispěvovatelů
Příspěvky 4

Já myslím, že vím o čem mluví, mám stejný problém na stejném autě, jde o to, že orig tlumiče jsou fuč a místo toho jsou tam nacpaný nějaký bůh ví z čeho a jsou krátký

Příspěvky 4

Jinak sundat střechu zase tak složitý nejni, sice třeba na vitaře je to jednodužší, ale nic hroznýho to nejni, jen nevím co s dveřma:D

Příspěvky 175

No tak to je jina....byla rec o elektronickych tlumicich....jestli tam mas kratsi tlumice a on taky tak to maximalne krizit co to umi logicky nebude...asi by to chtelo origo nebo ekvivalentni tlumice co tam maj byt ne :-))

Příspěvky 4

Pravda, pravda, bohužel tak nějak nemůžu nikde sehnat

Příspěvky 175

Te divny.....zkus juknout na

http://www.offroadforum.cz/viewforum.php?f=8&sid=05a0809620d6eaa2e68790aed5fd995b

Tam poptej u kluku...by neco mohli vystourat...nebo aspon dat typ....kde sehnat...

Stránka 1 z 1 (8 položek) | RSS
Využívá Community Server (Non-Commercial Edition) od společnosti Telligent Systems